Βίλλα Βασιλική

Η βίλλα είναι χτισμένη σε 2 ορόφους. Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος της κουζίνας και της σαλονοτραπεζαρίας. Η κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη και με όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μοντέρνος καναπές, που εξυπηρετεί αν χρειαστεί τον άνετο ύπνο 2 ατόμων, καθώς επίσης μία τραπεζαρία για 6 άτομα και ένα λουτρό.

Ανεβαίνοντας στον όροφο, συναντάμε 2 δωμάτια, το ένα με διπλό και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Τα στρώματα όλων των δωματίων είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά και ανατομικά, για να προσφέρουν έναν χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο στον επισκέπτη μας. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει επίσης ένα λουτρό, καθώς επίσης και μπαλκόνι.

Κάθε δωμάτιο, διαθέτει ντουλάπα, LED τηλεόραση, κλιματισμό και προσεγμένη, μοντέρνα διακόσμηση, όπως και όλοι οι χώροι της βίλλας.

Στον εξωτερικό χώρο, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν ήρεμες στιγμές στην βεράντα του ισογείου, δίπλα στην ιδιωτική τους πισίνα, να χαλαρώσουν στα αναπαυτικά έπιπλα και στις ξαπλώστρες και φυσικά να περάσουν διασκεδαστικές στιγμές μαγειρεύοντας στο προσωπικό τους barbeque, σε ένα πολύ ήσυχο και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

 


Δείτε την κάτοψη της βίλλας