Βίλλα Σόνια

Η βίλλα είναι χτισμένη σε 2 ορόφους. Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος της κουζίνας και της σαλονοτραπεζαρίας. Η κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη και με όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μοντέρνος γωνιακός καναπές, που εξυπηρετεί αν χρειαστεί τον άνετο ύπνο 2 ατόμων, καθώς επίσης και μία τραπεζαρία για 8 άτομα και ένα λουτρό.
Στο ισόγειο επίσης η βίλλα Σόνια διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα για δύο άτομα και δικό της λουτρό.

Ανεβαίνοντας στον όροφο, συναντάμε 2 δωμάτια, το ένα  με διπλό και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Τα στρώματα όλων των δωματίων είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά και ανατομικά, για να προσφέρουν έναν χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο στον επισκέπτη μας. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει επίσης ένα λουτρό, καθώς και βεράντα με όμορφες καμάρες και καταπράσινη θέα.

Κάθε δωμάτιο, διαθέτει ντουλάπα, LED τηλεόραση, κλιματισμό και προσεγμένη, μοντέρνα διακόσμηση, όπως και όλοι οι χώροι της βίλλας.
Στον εξωτερικό χώρο, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν ήρεμες στιγμές στις δύο βεράντες του ισογείου και την ιδιωτική τους πισίνα, να χαλαρώσουν στα αναπαυτικά έπιπλα και στις ξαπλώστρες και φυσικά να περάσουν διασκεδαστικές στιγμές μαγειρεύοντας στο προσωπικό τους barbeque, σε ένα πολύ ήσυχο και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

Δείτε την κάτοψη της βίλλας

/