Βίλλα Ιωάννα

Η βίλλα είναι ισόγεια και χτισμένη σε επίπεδα που χωρίζονται μεταξύ τους με λίγα σκαλιά. Στο κύριο επίπεδο, βρίσκεται ο χώρος της κουζίνας, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλη την οικοσκευή και με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και ο χώρος του σαλονιού, όπου υπάρχει ένας μεγάλος γωνιακός καναπές, που εξυπηρετεί αν χρειαστεί τον ύπνο 2 ατόμων, μία μοντέρνα τραπεζαρία 8 ατόμων και ένα λουτρό.

Ένα επίπεδο πιο κάτω, ένα δωμάτιο με διπλό αναπαυτικό κρεβάτι και δικό του λουτρό, συνορεύει με τον χώρο του σαλονιού, για το οποίο υπάρχει και πρόσβαση ανεξάρτητη της κυρίας εισόδου.

Ανεβαίνοντας από το σαλόνι, ένα επίπεδο πιο πάνω, συναντάμε 2 δωμάτια, όπου στο ένα υπάρχει διπλό κρεβάτι και στο δεύτερο δύο μονά κρεβάτια, καθώς επίσης και ένα ευρύχωρο μπάνιο.

Όλα τα δωμάτια της βίλλας διαθέτουν ντουλάπες, ανατομικά στρώματα, LED τηλεοράσεις, κλιματισμό και είναι διακοσμημένα με απλότητα και μοντέρνα διάθεση.

Στη βεράντα της βίλλας υπάρχουν άνετα έπιπλα, που επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τις ώρες χαλάρωσης μέσα στον καταπράσινο κήπο και φυσικά να περνούν όμορφες στιγμές στην ιδιωτική τους πισίνα, μαγειρεύοντας για τους φίλους ή την οικογένειά τους  στο barbeque.

 


360 Virtual TourΔείτε την κάτοψη της βίλλας

/